Radi un Draugi
Marstalu St. 3
Over 130,000 hotels worldwide
Boek online nu
Boek nu
nachten
0 Kamers Met Volwassenen Kinderen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer
Radi Un Draugi is a 3-star hotel situated in the geographical and historical heart of Riga, known as Old Riga.

This very popular and pleasant hotel is set conveniently near the Latvian National Opera, churches, concert halls, architectural treasures and museums, as well as government offices, shopping centres and banks.

Radi Un Draugi is the ideal place for guests wishing to enjoy comfortable accommodation in a friendly and relaxing atmosphere with affordable prices.

Hotel Services en Faciliteiten

WiFi gratis Parkeren gratis Ontbijt gratis

Reserveren

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Beoordelingen
Wees de eerste om een review te schrijven!
Grotere kaart weergeven
Radi un Draugi

De omgeving

  Vliegvelden
  • Riga, Latvia (RIX-Riga Intl.) - 5.41 mi

  Restaurants

  • Bon-Vivant the Belgian Beer Cafe - 60 f
  • Radi&Draugi - 105 f
  • Paddy Whelan's - 151 f
  • Ресторан Грузинской Кухни АЛАВЕРДЫ - 184 f
  • Locale Restaurant - 187 f
  • Alaverdi Riga - 187 f